top of page
kalender-website_edited_edited.jpg

  VRIJ

  BEZET

  WISSELDAG

De beschikbaarheid van het appartement kan u nagaan door op het kalender icoon te klikken. De effectieve bezetting opent dan in een nieuw tabblad. 

Om een vrije periode te reserveren vult u een reservatie-aanvraag in via het menu "Reservatie".  Een reservatie geldt vanaf 15u00 op de eerste dag tot 12u00 op de laatste dag van de geboekte periode, met uitzondering voor "weekend kort" waarvoor de beschikbaarheid  wordt uitgebreid  van 13u00 naar 18u00  op de zondag. De eerste en laatste dag  van een huurperiode zijn wisseldagen  omdat op dezelfde dag een huurder het appartement verlaat en een nieuwe huurder  in het appartement zijn intrek neemt. 
De vastgelegde wisseldagen worden in de kalender in het "geel" weergegeven. Verblijven korter dan een week, of verblijven die niet starten op de in de kalender aangegeven wisseldag, zijn heel uitzonderlijk mogelijk op aanvraag en indien nog passend in het huurschema. Om de reservatiekalender  probleemloos te openen dient u mogelijks uw browser (boven of onder in uw scherm) in te stellen zodat "POP-UPS toegestaan" worden.

bottom of page